fog 2013 PÅ HUSARÖ

4-meny

fog another foglighter

golfare

DN stöder också buset

M.a.a. en artikel på DN:s ekonomisida, sommaren 2009:

Följande har jag mailat till DN:s hr Johan Schuck Ejnar Ekström till johan.schuck visa information 21 juli 2009 (5 dagar sedan) Följ upp meddelande
Hej Johan
Fortfarande upprörd skriver jag detta:
Upprörande - Kreditor
En dålig start på dagen. Läste din skönmålning av företaget Kreditor. För ett år sen drabbades jag av företagets ljusskygga verksamhet. Ingen på företaget ställde upp utan tvärtom de gjorde sig omöjliga att nå. De höll just på att flytta och utnyttjade detta till att bli onåbara. Jag hade fått ett tjockt konvolut från Kronofogden i Visby. Däri påstods att jag laddat ner diverse helt 'sjuka' filmer, av en av dessa t.o.m. 2 st kopior. Jag skulle nu betala omkring 4.000 kr. Jag ringde på stört till Kronofogden och skrev ett brev. Det handlade om något som liknade
'stulen idenditet'

Jag polisanmälde. Jag försökte få kontakt med Kreditor AB men misslyckades. Detta företag verkade ha en person placerad hos Kronofogden som gjorde deras ärenden... Jag besökte Datainspektionen. Jag anmälde till JO. Till saken hör att jag aldrig varit i någon som helst kontakt med det företag i Skåne som falskeligen påstod sig ha levererat filmer till mig. Jag hade aldrig fått någon faktura. Jag hade aldrig fått någon påminnelse. Men det kom direktkrav från Kronofogden. Har aldrig tidigare haft att göra med Kronofogdemyndigheten.

Kreditor gjorde sig helt oanträffbara, fastän jag sökte dem i flera dagar. Polisanmälan ledde till att jag efter några månader fick besked om att de visserligen kunde se vilket företag som beställt filmerna i mitt namn men att det skulle vara meningslöst gå vidare dit eftersom den som 'gjort det' skulle blåneka att han suttit vid just den datorn, eller kanske vederbörande redan för länge sedan slutat... Ungefär så sa polisen!
Det är klart att Sebastian Siemiatkowski har anledning att le gott på bilden. Han har verkligen tumme med Kronofogden, Datainspektionen och Finansinspektionen. Det är antagligen ett stort nöje för honom att 'blåsa' hederliga svenskar. Genom att skrämma dem.
Mvh Ejnar Ekström Luntmakargatan 91 [80]

view Brunnsviken väst mot Hagaparken


viel Schnee
5dec2019
5 dec 2019 - före pandemin

line

Delgivning

Vem som helst kan råka illa ut     €€

Tänkte dra in ett koncept på brev till fogden 1 juni 2008

Inblandade parter

Myndigheter
  • DI = Datainspektionen, Fleminggatan 14
  • FI = Finansinspektionen
  • KF = Kronofogdemyndigheten alias Kronofogden
  • Polisen, Polismyndigheten Bedrägeriroteln Norrmalms polisdistrikt
Företag
  • men dessa, nedan nämnda, vill jag inte ta i med tång ens....
  • KREDITOR EUROPE AB
  • ETT WEBBHANDELSFÖRETAG I HELSINGBORG

Kronofogden i Visby har svarat 3 juni att de skrivit av ärendet därför att sökanden har återkallat sin ansökan. Vidare skriver de: Förstår din undran över hur ombudet kan vara detsamma som sökanden. Tyvärr har det blivit fel när ombudet lade in sin ansökan.

Jag har varit i kontakt, via brev och telefonledes, med alla inblandade utom med webbhandelsföretaget. Med det önskar jag ingen som helst kontakt. Någon borde sitta på Tidaholm, det är då säkert!

alt hor red

U p p   |   main folder pages   |   Passage

alt hor red

9_maj_2004 fossingar 2013

Överst